CDJ Arrangementer

Guitarama med Ronni Boysen

Tidspunkt

04.11.2019 kl. 19.30 - 22.30

Beskrivelse

HYLDEST TIL BLUESGUITAREN


GuitarRama præsenterer i løbet af 2019/20 6 koncerter med meget forskellige guitarsolister fra hver sin genre. Solisterne bakkes op af Kwella på guitar og en rytmegruppe bestående af soliststuderende fra konservatoriet, og der vil hver gang være gæsteoptræden af nogle af konservatoriets guitarstuderende.

Solisten i dag er Ronni Au∂ar-Boysen, som i 20109 modtog Blues Kartellets Ærespris. I 2013 modtog han prisen som Årets Navn i Danmark med begrundelsen: "Prisen gives for din betydelige indsats på den danske og internationale bluesscene. Med modent, veldefineret og virtuost guitarspil holder du især den klassiske, elektriske post war blues i hævd, men du udvider også horisonten og udforsker andre stiarter. Dit talent og din professionalisme har medført, at du er en yderste efterspurgt og respekteret guitarist både inden- og udenfor landets grænser, og med stigende international eksponering repræsenterer du også dansk blues på fornemste vis."

Repertoiret vil være en hyldest til bluesmusikken i alle dens forskellige udformninger og vil bestå af både originale numre og fortolkninger af andres numre.

Medvirkende:
Ronni Boysen -. guitar
Jens Christian Kwella - guitar
Mads Houe - bas
Federico Nelson Fioravanti - trommer

Special guests:
Benjamin Lynnerup - guitar
Christian Fredsgaard - guitar
Louis Nørgaard - guitar

Pris

Kr. 50,- (Gratis for medlemmer)

Arrangør

Center for Dansk Jazzhistorie

Adresse

Kjellerups Torv 2, 9000 Aalborg