Arrangementer afholdt af Jazzcentret Venneforening

SØREN ØSTERGAARD PEDERSEN/ JENS ULRICH KIELSTOFTE - DUO

Tidspunkt

22.10.2020 kl. 19.30 - 22.00

Beskrivelse

Søren Ø. Pedersen Duo består af Søren Ø. Pedersen på kontrabas og Jens Ulrich Kielstofte på klaver. Duoen er kendetegnet ved et levende nærvær i deres spil, og de spiller en særlig "nordisk tone" og placerer sig varmt og nysgerrigt imellem jazz- og folkgenren. Koncerten vil byde på nyskrevet musik, skandinaviske folkemelodier, danske viser og jazzede fortolkninger.
 
Søren er en af landets fineste kontrabassister. Han medvirker på flere prisnominerede CD’er, og med gruppen Trias modtog han i 2012 prisen "Årets Nye Talent" ved Danish Music Award Folk. Søren er en særdeles aktiv musiker i talrige sammenhænge og har bl.a. spillet på Fredericia Teater. Til daglig underviser Søren på Holstebro Musikskole & MGK.
 
Jens Ulrich er vokset op med musikken fra Oscar Peterson og Erroll Garner. Men er også inspireret af mere moderne pianister og det kan man høre i hans spil. Jens er en nærværende og energisk pianist som spiller med stor spilleglæde og udadvendthed.
I 2009 modtog Jens stjerneprisen, en pris der uddeltes af Silkeborg Jazzklub. Det var samtidig med hans studier på Konservatoriet i Aalborg. 
 
Medvirkende:

Jens Ulrich Kielstofte - klaver
Søren Østergaard Pedersen - bas

NB. Pladsbegrænsning; for reservation af billetter - ring/skriv til Else.

Pris

Kr. 50,- (Gratis for medlemmer)

Arrangør

Center for Dansk Jazzhistories Venner

Adresse

Kjellerups Torv 2, 9000 Aalborg