Tadas Pasaravicius & Friends

Double Concert Night

Tidspunkt

15.11.2017 kl. 19.30 - 22.30

Beskrivelse

 

Kom og oplev en nye generation af jazzmusikere, som afprøver nye grænser for musikken og sammenspillet.

Tadas Pasaravicius (tenorsax) fra Litauen leder en kvartet bestående af Edgars Cirulis (klaver) fra Letland, Albert Reinholdt Østergaard (bas) og Federico Nelson Fioravanti (trommer) fra Italien. Kvartetten blev formet med henblik på at udforske de musikalske farver, der opstår, når forskellige kunstneriske holdninger og kulturelle påvirkninger sættes op imod hinanden.

The Bungalow Hotsauce Band består af duen Lars Bork (laptop) og Erik Michaelsen (trompet), hvis live-performance blander den elektroniske og akustiske verden. Musikken er original og spænder fra fri impro til tunge electro beats. En mere præcis beskrivelsen af duoen kunne lyde:
”The Bungalow Hotsauce band, er en elektro-akustisk duo bestående af to øgleunger. Musikken er ikke en musikalsk rejse, men snarere en smagsoplevelse uden lige. De soniske elementer er en veltilberedt live-performance, grillet over en sagte ild, tændt med kul fra whiskey tønder, røget med krystaller fra det sydelige Tibet. Forretten er en cremet bouillabaisse af syngende strygere og delikate rytmer. Hovedretten er en medium rare kick drum, med spicy trompet-sauce til siden, serveret med friske pommes de grooves. Under hele middagen vil der blive skænket bangers på huset regning. Tag din appetit med og ryd kalenderen for The Bungalow Hotsauce band.”
Få en lille smagsprøve på musikken her:
 

 

Pris

kr. 50,- (gratis for medlemmer)

Arrangør

Center for Dansk Jazzhistorie

Adresse

Kjellerups Tov 2

Tilmeld dig til

jazzelse@gmail.com

Mere information

https://www.youtube.com/watch?v=4Y1maPeJ14U&t=1360s

Kontakt CDJ

Kontakt CDJ

Center for Dansk Jazzhistorie
Kjellerups Torv 2
9000 Aalborg

Åbningstider man. - fre.: 11 - 15

Tlf: 41368022

Mail: tore@cgs.aau.dk eller ee@aub.aau.dk

  

TILMELD DIG NYHEDBREVET  (Navn og email)